Afgelopen week hebben we een volledige nieuwe website gelanceerd voor Miss World Netherlands. Een website die vol zit met mogelijkheden voor de toekomst en waarbij we nog veel meer mooie verrassingen gaan introduceren. Hou de website in de gaten voor nieuwtjes, leuke berichten en natuurlijk het laatste nieuws over onze finalisten! Wil jij je ook opgeven voor de nieuwe editie van Miss World Nederland? Binnenkort komt er natuurlijk weer een aanmeldformulier online waarmee het mogelijk is om je op te geven!

Heb jij je al opgegeven via de mail of via een formulier op onze oude website? Dan willen we je binnenkort gaan vragen om je opnieuw aan te melden zodat je ook direct in ons systeem zit en op de hoogte gehouden kan worden van toffe updates en het laatste nieuws!

Wij wensen je veel kijkplezier op onze nieuwe website en hopen je snel terug te zien. We zijn nog bezig met de site dus wekelijks worden er updates geplaatst en pagina’s toegevoegd! Wil je graag op de hoogte blijven? Check onze site dan regelmatig!