Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de casting van Miss World Nederland 2019! In 6 stappen naar de overwinning:-) Via onze speciale castingportal is het mogelijk om een profiel aan te maken en alle gegevens toe te voegen en natuurlijk foto’s toe te voegen.

“We hebben hiervoor gekozen om de veiligheid van alle gegevens van de deelnemers te waarborgen. Via e-mail weet je tenslotte nooit waar het terecht komt en via onze beveiligde systemen wel. Op onze extra beveiligde server is het mogelijk om uitgebreide beveiliging toe te passen op alle gegevens van de deelnemers. Niet alleen de server zelf is beveiligd, ook de domeinnaam is bijvoorbeeld voorzien van een SSL-Certificaat zodat alle gegevens veilig zijn, zelfs al vanaf het moment dat je ze invoert” aldus het team van De Nederlandse Omroep die de portal hebben ontwikkeld in opdracht van World Events Nederland.

“Miss World Nederland is al enkele jaren onderdeel van World Events Nederland (WEN). Vanuit die basis hebben wij gezorgd voor een uitgebreide portal die 24/7 benaderbaar is. In de komende maanden zullen we de portal uitbreiden met verschillende mogelijkheden zodat alles online geregeld kan worden. En als klap op de vuurpijl zullen we natuurlijk ook zorgen voor een toffe webshop waarbij het voor de missen mogelijk wordt om leuke shirts, accessoires en andere zaken te bestellen” aldus Katia Maes, National Director van Miss World Nederland.

In 2019 gaat er veel veranderen in positieve zin. WEN er maar aan: World Events Nederland zal hÊt voorbeeld geven hoe een echte miss-verkiezing eruit moet zien. In samenwerking met De Nederlandse Omroep zullen we ook op het gebied van video en televisie een flinke slag gaan maken.

Geef jij je op voor Miss World Nederland 2019? Dan zien we je natuurlijk graag tijdens de castingdag verschijnen! Aanmelden kan via onze speciale website waarvan de link te vinden is op: http://missworldnederland.nl/deelnemen