BEAUTY WITH A PURPOSE

Beauty with a purpose is ontwikkelt door Julia Morley in 1972. Het doel van dit initiatief ligt in het hart van Miss World die onvermoeibaar gewerkt om geld in te zamelen voor vele goede doelen door de jaren heen. Meer dan $ 1 miljard USD is gedoneerd aan lokale en internationale organisaties ten behoeve van kansarme kinderen over de hele wereld.

Variety, The Children’s Charity, is nauw verbonden met de Miss World voor vele jaren. Bij haar inhuldiging als International voorzitter van Variety aan de Guildhall in Londen, werd Julia Morley vergezeld door tien vorige Miss World winnaressen ter ondersteuning van haar benoeming.

Andere oorzaken te hebben geprofiteerd van Miss World onder meer de financiering van Gespleten gehemelte Teams in Zuid-Amerika, Sri Lanka en Rusland; ondersteuning van Operation Honger en het Nelson Mandela Vertrouwen in Afrika, en samen te werken met Jackie Chan en het Chinese Rode Kruis in het brengen van hulp aan de slachtoffers van de tsunami in Azië.

Beauty with a Purpose is samen met nationale vertegenwoordigers en licentiehouders actief om waardige projecten te ondersteunen in hun eigen land. Een deel van de opdracht aan kanshebbers in elk land, is dat ze hun tijd vrijwillig inzetten voor projecten in hun eigen land.

Hun harde werk, toewijding en vooral de resultaten, zijn wat zee in de running houd voor de Beauty with a Purpose award. De Beauty with a Purpose Award steunt en erkent de Miss World-deelneemster om echt een verschil te maken voor mensen in nood in haar thuisland.

Bekijk meer op: www.beautywithapurpose.com

MISS WORLD NEDERLAND

& HET GOEDE DOEL

Miss World Nederland heeft een zeer belangrijk doel van bestaan, het inzamelen van geld voor het goede doel op nationaal niveau.

Miss World Nederland werkt nauw samen met de volgende goede doelen en projecten:

Beauty with a Purpose Charity – www.beautywithapurpose.com