Deelnemen

Wanneer je wenst deel te nemen aan Miss World Nederland dien je je natuurlijk aan te melden. Hiervoor hebben wij een uitgebreid online castingsysteem waarop je een account kunt aanmaken.

Het is hierbij ontzettend belangrijk om het onderstaande stappenplan te volgen!

STAP 1 – Aanmelden

STAP 2 – Inloggen

STAP 3 – Profiel aanvullen

  • Klik aan de linkerzijde op de button: “Profiel”
  • Het is nu de bedoeling dat je je eigen profiel bewerkt en daadwerkelijk alle tabbladen invult;
  • Klik na het invullen van alle tabbladen op opslaan;

STAP 4 – Media toevoegen

  • Als laatste stap is het belangrijk om foto’s toe te voegen. Het handigst is het om albums aan te maken en daar de foto’s aan toe te voegen. Het kan bijvoorbeeld handig zijn een album “fashion” aan te maken en daar enkele toffe fashion-foto’s aan toe te voegen;
  • Het is voor ons heel belangrijk om enkele “normale” foto’s van je te hebben. Mocht je professionele foto’s van bijvoorbeeld een fotograaf hebben mag je deze natuurlijk toevoegen maar het is voor ons ook zeer belangrijk dat je enkele normale foto’s upload die je bijvoorbeeld met je mobiel hebt geschoten, zodat we een goed beeld van je hebben;

Wat je in ieder geval dient toe te voegen aan media:

  • 2 Total Body Shots (volledige foto’s waarop je helemaal te zien bent);
  • 2 Portret Foto’s (foto’s met je hoofd erop, bijvoorbeeld zijkant, voorkant);
  • 2 van je favoriete foto’s (deze mag je zelf bepalen);

STAP 5 – Deelname casting aanvragen

De allerlaatste stap is om je profiel te laten goedkeuren. Dit doe je door een aanvraag te doen om lid te worden van Miss World Nederland – 2019. Je klikt op de link op het Dashboard en klikt op lidmaatschap aanvragen. Tijdens de aanvraag kun je eventueel nog informatie toevoegen. Na de aanvraag van het lidmaatschap voor de groep Miss World Nederland – 2019 krijgen wij een bericht en zullen we al je gegevens en foto’s in behandeling gaan nemen. Wordt je toegevoegd aan de groep? Dan krijg je van ons automatisch een uitnodiging voor de officiële casting!

We zien je graag bij onze casting!


LET OP!

Mails kunnen in de ongewenste e-mail van je mailbox terecht komen. Check dus regelmatig je e-mail en voornamelijk ook de SPAM-map of ongewenste mail! Dan blijft je altijd op de hoogte van alle informatie!